Pastís de formatge

Ingredients

  • Pa bimbo
  • Pernil dolç
  • Formatge rallat
  • Ou
  • Sal
  • Pebre
  • Una mica de mantega

4 racions

Utensilis

Un motlle llarg.

Elaboració

Primer suca el motlle amb mantega.
Forra el motlle amb pernil dolç.
Posa una capa de formatge rallat.
Posa una capa de pa bimbo sucat amb l'ou que has batut i barrejat amb una mica de sal i pebre.
Torna a posar una capa de formatge rallat, una de pernil i una de pa dues vegades més.

30min


Recepta de cuina de Pastís de formatge

Pastis de formatge!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Berta Ramon diu:
Està molt booo!!! Està per a llepar-se els dits.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: