Pastís de pastanaga

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 tasses de farina de blat
  • 2 tasses de sucre (1 de Mascobado, 1 de Paraguai) (Comerç Just)
  • 1 1/4 tassa d'oli de blat de moro o de gira-sol
  • 4 ous
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 3 tasses de pastanaga ratllada
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 tassa de panses
  • 1 tassa de nous

8 racions

Elaboració

Es mescla el sucre, l'oli i els ous un per un. Es passa la farina, el llevat, la sal i el bicarbonat per un sedàs i s'uneix a la preparació anterior.
S'incorporen les pastanagues, les panses i les nous.
Es col.loca tot dins un motlle de "plumcake" que s'haurà untat i enfarinat i s'enforna a temperadura moderada (175ºC) durant 45 minuts aproximadament o fins que es comenci a separar dels costasts del motlle.
Es prova amb una agulla de calça si està llest. Quan l'agulla surti neta, serà el moment d'apagar el foc i de deixar que reposi.
És un pastís molt saborós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: