Granissat de pinya, àcid
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Batut
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Una pinya natural
- Una llimona
- Una llima (opcional)
- Dues cullerades de sucre
- Nata líquida (200 ml)
- Aigua
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Pelar,  trossejar la pinya i posar-la en un recipient on es pugui triturar. Afegir-hi el suc de la llimona i de la llima (a casa ens agrada molt àcid) i les dues cullerades de sucre i triturar-ho tot amb el pimer. Quan ja estigui una mica liquat s'hi incorpora l'aigua i la nata líquida i es continua batent. 
Un cop ben lligat tot, passar-ho pel colador xinès i cap al congelador.
A partir d'aquest moment cada 20 o 30 minuts s'ha de remenar per anar elaborant el granissat.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2375 visites.
 2375 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  10 min.
 10 min. 
  Begudes
 Begudes Granissat
 Granissat Salses
 Salses
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram