Granissat de pinya, àcid

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una pinya natural
  • Una llimona
  • Una llima (opcional)
  • Dues cullerades de sucre
  • Nata líquida (200 ml)
  • Aigua

6 racions

Elaboració

Pelar, trossejar la pinya i posar-la en un recipient on es pugui triturar. Afegir-hi el suc de la llimona i de la llima (a casa ens agrada molt àcid) i les dues cullerades de sucre i triturar-ho tot amb el pimer. Quan ja estigui una mica liquat s'hi incorpora l'aigua i la nata líquida i es continua batent.
Un cop ben lligat tot, passar-ho pel colador xinès i cap al congelador.
A partir d'aquest moment cada 20 o 30 minuts s'ha de remenar per anar elaborant el granissat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: