Llenties "a l'ajillo"

Ingredients

  • Llenties
  • Alls
  • Gambetes pelades
  • oli
  • sal
  • Bitxo

2 racions

Elaboració

En una cassola amb un raig d'oli s' hi fregeixen a foc lent un parell d'alls laminats vigilant que no es cremin. Quan comencen a agafar color cal posar-hi el bitxo (jo hi poso un parell de Guindillas de cayena). Deixar una estona prudent a fi que no sigui exageradament picant.
Un cop trets els bitxos posar-hi les llenties (poden ser de pot si es té pressa) i sofregir un parell de minuts. Afegir les gambetes pelades directament congelades i en pocs minuts ja ho tenim al punt. Abans de servir cal rectificar de sal.
Bon profit!

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: