Calamarsets farcits de carxofa

Categoria:
Típica de: delta del ebre
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de calamarset
  • 1/2 kg de carxofes
  • 2 alls tendres
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Netegeu els calamars, les carxofes i els alls. Fregiu les carxofes i els alls, i els caps dels calamarsets. Després
farciu els calamarsets amb el preparat que heu fregit i els tanqueu amb un escuradents i, finalment, els poseu uns minuts a la planxa amb un raig d'oli per damunt

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

633 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Dolça diu:
M'agrada aquesta manera de fercir els calamarsets, Bons i no massa contundents, PERFECTES!
Angelina Bescós i Trilla diu:
Sembla fàcil i molt bona. L'ha provaré!
Fernanda Bausili diu:
Hola amiga Angelina. Moltes gracies si l'ha provat espero que li a'igui agradat


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!