Cigrons estofats a la marinera amb musclos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de cigrons cuits
  • 200 g de musclos
  • 1 Ceba petita
  • 2 Cullerades de tomàquet fregit
  • 1 Ou dur
  • 1 Gra d’all
  • 8 ó 10 Avellanes
  • 1 litre de brou de peix (d’una marca de confiança i cassolana)
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Netegem i fem els musclos al vapor. Els treiem de la closca i els reservem.
Fem un ou dur.
En una cassola amb una mica d’oli fregim la ceba tallada petita, quan comença a enrossir, hi afegim el tomàquet fregit i tot seguit els cigrons escorreguts.
A part fem una picada amb el morter amb el gra d’all, les avellanes i el rovell de l’ou dur.
Hi afegim una mica de brou a la picada per desfer-la, i ho tirem tot amb els cigrons i musclos.
Hi posem una mica més de brou de peix.
Ho deixem bullir a foc baix, uns 10 minuts tot junt.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: