Taboulé amb pernil dolç

Ingredients

INGREDIENTS (per a 4 persones):

  • 500gr. Cous cous Albadia o qualsevol altre.
  • 680gr. Aigua (per ½ kilo de cous cous)
  • 500gr. Pernil Dolç. (La Selva)
  • 1 kg de tomaquets vermells.
  • 1 pebrot vermell gran
  • 1 llauna gran de blat de moro (El gigante verde)
  • 180 gr de Llimona exprimida o bé Suc de llimona comprat.
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

1) Netegeu i talleu totes les hortalisses a daus petitons, i poseu-los en un bol gran d'amanides.
2) Poseu a bullir l’aigua amb una mica de sal.
3) Quan bulli tireu l’aigua dins un bol amb el cous cous.
4) Tapeu el bol amb paper film transparent i espereu 4 minuts.
5) Poseu les hortalisses i el pernil tallat a daus i mescleu bé tot plegat.
6) Tireu oli d’oliva i el suc de llimona mentre aneu remenant tot plegat.
7) Veureu que el cous cous agafa un color brillant.
8) Poseu a la nevera i menjeu quan estigui fred. Aquest menjar pot durar uns dies a la nevera ben tapat.

20min


Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç

Taboulé amb pernil dolç.

Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: