Taboulé amb pernil dolç

Ingredients

INGREDIENTS (per a 4 persones):

  • 500gr. Cous cous Albadia o qualsevol altre.
  • 680gr. Aigua (per ½ kilo de cous cous)
  • 500gr. Pernil Dolç. (La Selva)
  • 1 kg de tomaquets vermells.
  • 1 pebrot vermell gran
  • 1 llauna gran de blat de moro (El gigante verde)
  • 180 gr de Llimona exprimida o bé Suc de llimona comprat.
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

1) Netegeu i talleu totes les hortalisses a daus petitons, i poseu-los en un bol gran d'amanides.
2) Poseu a bullir l’aigua amb una mica de sal.
3) Quan bulli tireu l’aigua dins un bol amb el cous cous.
4) Tapeu el bol amb paper film transparent i espereu 4 minuts.
5) Poseu les hortalisses i el pernil tallat a daus i mescleu bé tot plegat.
6) Tireu oli d’oliva i el suc de llimona mentre aneu remenant tot plegat.
7) Veureu que el cous cous agafa un color brillant.
8) Poseu a la nevera i menjeu quan estigui fred. Aquest menjar pot durar uns dies a la nevera ben tapat.

20min


Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
Taboulé amb pernil dolç.
per Jaume Guillamon
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
per Jaume Guillamon
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
per Jaume Guillamon
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
per Jaume Guillamon
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
per Jaume Guillamon

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2235 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: