Taboulé amb pernil dolç

Ingredients

INGREDIENTS (per a 4 persones):

  • 500gr. Cous cous Albadia o qualsevol altre.
  • 680gr. Aigua (per ½ kilo de cous cous)
  • 500gr. Pernil Dolç. (La Selva)
  • 1 kg de tomaquets vermells.
  • 1 pebrot vermell gran
  • 1 llauna gran de blat de moro (El gigante verde)
  • 180 gr de Llimona exprimida o bé Suc de llimona comprat.
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

1) Netegeu i talleu totes les hortalisses a daus petitons, i poseu-los en un bol gran d'amanides.
2) Poseu a bullir l’aigua amb una mica de sal.
3) Quan bulli tireu l’aigua dins un bol amb el cous cous.
4) Tapeu el bol amb paper film transparent i espereu 4 minuts.
5) Poseu les hortalisses i el pernil tallat a daus i mescleu bé tot plegat.
6) Tireu oli d’oliva i el suc de llimona mentre aneu remenant tot plegat.
7) Veureu que el cous cous agafa un color brillant.
8) Poseu a la nevera i menjeu quan estigui fred. Aquest menjar pot durar uns dies a la nevera ben tapat.

20min


Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç

Taboulé amb pernil dolç.

Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç
Recepta de cuina de Taboulé amb pernil dolç

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3903 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: