Truita de pages

Ingredients

  • 2 Patates grosses
  • 1 Ceba grossa
  • 3 Carxofes
  • 150 gr. de Pèsols
  • 5 Ous
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem les patates, la ceba i les carxofes. Trèiem les fulles mes dures de la carxofes i el borrim del mig i les tallem en grills.
Tallem a quadres petits les patates i la ceba
En una paella fonda posem un rajolí de oli i ho aboquem tot inclosos els pèsols, ho salem i tapem coent-ho a foc suau.
Quan estigui cuit ho posem en una escorredora per eliminar el excés de oli, deixem refredar.
Batem els ous amb un polsim de sal i hi ho barregem tot, deixant-lo una estona per que se integrin be tots els ingredients.
En la mateixa paella posem una mica de oli i fem la truita a foc fluix.
( els que tingueu microones, quan la tingueu segellada per les dues cares, poseu-la, tapada, 5 minuts a uns 600 de potencia i així no tindreu que patir per si os crema)

45min

Notes

Es pot acompanyar amb un plat de enciam i tomàquet amanit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!