Pollastre a la crema
Categoria:
Carns
Dificultat: Expert
Ingredients
- 1 pollastre
- 90gs de mantega
- Sal pebre
- 250 gs de xampinyons
- 3 cullerades de farina
- 1/4l de llet
- 2dl de nata
4 racions
Utensilis
Una cassola
Un casso un gabinet
Una cullera
Elaboració
Es neteja el pollastre i es trosseja. En una cassola , amb la meitat de la mantega, es posen els trossos de pollastre salpebrats. Es deixa coure asta que sigui torrat;despres s’afegeixen els xampinyons tallats. En un casso es fa una crema amb la resta de la mantega la farina, la llet i la nata. Es posa sal i pebre i mesclar amb al pollastre,deixa coure 15 minuts a foc lent.
1h
Etiquetes: Receptes del delta de l'ebre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.