Pollastre a la crema

Categoria:
Dificultat: Expert

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 90gs de mantega
  • Sal pebre
  • 250 gs de xampinyons
  • 3 cullerades de farina
  • 1/4l de llet
  • 2dl de nata

4 racions

Utensilis

Una cassola
Un casso un gabinet
Una cullera

Elaboració

Es neteja el pollastre i es trosseja. En una cassola , amb la meitat de la mantega, es posen els trossos de pollastre salpebrats. Es deixa coure asta que sigui torrat;despres s’afegeixen els xampinyons tallats. En un casso es fa una crema amb la resta de la mantega la farina, la llet i la nata. Es posa sal i pebre i mesclar amb al pollastre,deixa coure 15 minuts a foc lent.

1h

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!