Bajoques farcides (recepta d'Alcoi)
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 pebreres de 200 grs. Sense cap defecte.
- 250 gr. De carn picada meitad porc meitad vedella
- 1 tallaeta de tonyna a tacos (millor de zorra)
- 3 llonganisses blanques
- 1 tallaeta de magre
- 1/2 k de tomaques madures (o de pot)
Elaboració
Es sofregeix tot. Es tritura el tomàquet i s'afegeix al sofregit. Quan estiga gairebé fet se li tira all, julivert i una mica de safrà. Es remena bé i s'hi afegeix l'arròs. Amb el foc apagat es barreja al sofregit..
Es netegen bé els pebrots, reservant el mugró, i s'omplen amb l'arròs per igual i més o menys per la meitat perquè puga créixer l'arròs. Es tapen ajudant-se de palets i s'emboliquen amb paper alumini. Es couen al forn entre una hora i hora i mitja.
La mesura de l'arròs és de 1 got per a dues persones. I a menjar
1h 30min
Notes
Encara que diu bajoques, cal comprar pebreres vermelles!!
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2953 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.