Pizza marinera
Ingredients
Per elaborar la massa:
- 450g de farina
- dues cullerades de llevat
- aigua
- una culleradeta de sal
- dues cullerades d'oli d'oliva
Per els ingredients de la pizza:
- salsa de tomàquet
- tonyina
- gambetes pelades
- mol·luscs
- olives negres sense os
- 6 anxoves
- formatge rallat (mozzarella)
4 racions
Elaboració
Primer de tot cal preparar la massa sobre la qual restaran els ingredients que ompliran la pizza. Per això farem una muntanyeta de farina amb una cavitat al mig on hi abocarem la resta d'ingredients i els barrejarem amb l'aigua fins a obtenir una massa consistent. Seguidament al tenir la massa llesta, s'ha de deixar reposar uns 10-15 min. aproximadament fins que dobli el seu volum. Un cop hagi pujat només cal estirar-la fins obtenir un dic de 20 cm de diàmetre més o menys.
Al tenir ja la massa enllestida tan sols l'hem de condimentar al gust cobrint-la amb una capa de salsa de tomàquet, i col·locar per sobre la resta d'ingredients (amb més o menys quantitat) seguint l'ordre exposat. Així que disposarem de la tonyina, seguidament les gambes, mol·luscs i olives (de manera que quedi tot escampat homogèniament) i pel damunt escamparem el formatge rallat. Per últim posarem les tires d'anxova en forma radial, de manera que la pizza quedi ben vistosa.
Per acabar s'ha de coure la pizza durant 10-15min. al forn ben calent, a una temperatura de 250°C. Per saber si la cocció de la pizza a finalitzat, la massa hauria d'estar dorada i crocant.
30min
Notes
Per gaudir plenament de la pizza, aconsello acompanyar amb una beguda refrescant i, i si és amb la companyia d'amics i/o familiars molt millor.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.