Filet de vedella amb crema de trompetes de la mort

Ingredients

  • 4 Filets de vedella
  • Trompetes de la mort
  • Crema de llet
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

1. Netejar les trompetes i deixar-les una mica en remull perquè s'estovin una mica.
2. Coure en una paella amb oli els filets. Retirar-los.
3. Coure en una paella amb oli les trompetes fins que rossegin una mica. Afegir-hi la crema de llet, remenar-ho uns deu minuts.
Passar-ho per la batedora fins que quedi una crema.
4. Emplatar-ho.

30min


Recepta de cuina de Filet de vedella amb crema de trompetes de la mort
per Mònica Bardera Batlle
Recepta de cuina de Filet de vedella amb crema de trompetes de la mort
per Mònica Bardera Batlle

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: