Risotto de trompetes de la mort i parmesà

Ingredients

  • Arròs
  • Trompetes de la mort
  • Sal
  • Crema de llet
  • Parmesà

4 racions

Elaboració

1.Bullir l'arròs durant 20min. Retirar-lo.
2. Posar uns minuts en remull les trompetes perquè s'estovin una mica.
3.Saltejar les trompetes en una paella amb oli.
4.Quan estiguin una mica rossejades, afegir-hi la crema de llet. Remenar-ho durant uns 10 minuts.
5.Barrejar la salsa amb l'arròs.
6. Emplatar-ho amb una mica de parmesà ratllat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: