Cruixent de patata amb crema de formatge de cabra i codony

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: celíaca
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: *** 3/5 (3 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Patates grosses
  • Crema de formatge de cabra
  • Enciam
  • Codony
  • Oli i vinagre de mòdena

Elaboració

1. Tallem les patates amb làmines una mica gruixudes(ja que si no es trenquen) i les fregim amb oli en una paella fins a quedar cruixents.
2. Deixem refredar les patates.
3. Quan les patates estiguin ben fredes les untem amb la crema de formatge de cabra.
4. Hi afegim una fulla d'enciam i un dau de codony.
5. Si es vol , es pot afegir un rajolí de vinagre de mòdena.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!