Cruixent de patata amb crema de formatge de cabra i codony
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: celíaca
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Patates grosses
- Crema de formatge de cabra
- Enciam
- Codony
- Oli i vinagre de mòdena
Elaboració
1. Tallem les patates amb làmines una mica gruixudes(ja que si no es trenquen) i les fregim amb oli en una paella fins a quedar cruixents.
2. Deixem refredar les patates.
3. Quan les patates estiguin ben fredes les untem amb la crema de formatge de cabra.
4. Hi afegim una fulla d'enciam i un dau de codony.
5. Si es vol , es pot afegir un rajolí de vinagre de mòdena.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2217 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.