Cruixent de patata amb crema de formatge de cabra i codony

Ingredients

  • Patates grosses
  • Crema de formatge de cabra
  • Enciam
  • Codony
  • Oli i vinagre de mòdena

Elaboració

1. Tallem les patates amb làmines una mica gruixudes(ja que si no es trenquen) i les fregim amb oli en una paella fins a quedar cruixents.
2. Deixem refredar les patates.
3. Quan les patates estiguin ben fredes les untem amb la crema de formatge de cabra.
4. Hi afegim una fulla d'enciam i un dau de codony.
5. Si es vol , es pot afegir un rajolí de vinagre de mòdena.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: