Plum cake d'espinacs
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 180 gr de farina
- 3 ous
- 200 gr d'espinacs frescos (congelats també van bé)
- 1/2 de nata líquida
- 80 gr de formatge ratllat
- 2 culleretes de llevat químic (Royal)
- 2 cullerades d'oli
- Mantega
- Sal i pebre
 8 racions
 8 racions
Elaboració
							Pas 1-
Si els espinacs són frescos s'han de rentar bé i tallar les fulles amb la mà i sofregir a la paella fins que no quedi l'aigua.
Si els espinacs són congelats, col•locar-los directament a la paella, sofregiu fins que no quedi l'aigua.
Reservar perquè ens faran falta més endavant hi han d'estar freds.
Pas 2- 
El llevat el barregem amb la farina i per anar bé quan farem la barreja amb tots els ingredients la passarem pel tamís. En un bol hi posarem els ous, l'oli, sal, el pebre i anirem posant la farina , poc a poc barregem amb barilles per a que no quedin grumolls, posem el formatge i per últim els espinacs totalment freds
Pas 3- 
Agafem un motlle d’estil plum cake a les parets hi posem mantega, per poder-lo desemmotllar millor al estar fred   i aboquem tota la barreja dels espinacs. Posem al forn entre 30 o 35 minuts a 180º IMPORTANT no obrir el forn sobre tot al principi, així el plum cake queda molt bufat.
Bon profit!!
														
 45min
  45min 
Notes
Es pot menjar tebi però fred ( no de nevera) és molt bo per acompanyar o portar dinar de càmping!
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3125 visites.
 3125 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Truita
 Truita 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Postres i dolços
 Postres i dolços
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram