Milfulls de porros

Ingredients

  • 4 porros normals
  • un tetrabric petit de crema de llet
  • 2 cullerades de farina
  • 2 plaques de milfulles (Hojaldre)
  • 1 rovell d'ou
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Farcit:

-Primer que tot hem de netejar i pelar els porros. Els tallarem a la "juliana" i només volem la part blanca, MAI la part verda.
-Posem una olla al foc amb aigua i sal i fem bullir els porros durant 15 minuts, escorrem l'aigua.
-Una vegada estan ben escorreguts, posem una paella al foc amb mantega i una mica d'oli, quan la mantega estigui desfeta hi possem els porros escorreguts i els sofregim.
-Una vegada sofregits hi posem les dos cullerades de farina i la cuinem, quan la farina esta ben cuinada aboquem el tetrabric de crema de llet i remenen bé i deixem cuinar, després hi posem el rovell de l'ou i remenem molt bé. Reservem.

Muntatge:

- Escalfem el forn a 180º
- Amb una safata que pugui anar al forn estirem la massa del milfulles. A la safata és bo col·locar-hi paper de cuina i així no s'enganxa.Quan la massa estigui estirada i posem el farcit, el repartim bé.
- Jo personalment faig una tapa també de la massa del mill fulls la poso a sobre i tanco pels costats.
- Amb la clara de l'ou pinto el pastís i el col·loco al forn durant uns 30 minuts.

1h

Notes

Podeu presentar-lo directament a la safata del forn o també fer tartaletes individuals


Recepta de cuina de Milfulls de porros

Mill fulls de porros
per Ester Collado

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!