Flam de formatge philadelphia

Ingredients

  • 200 gr. de formatge cremós tipus Philadelphia (jo he fet servit el "light")
  • 1/2 vas de llet
  • 1/2 vas de sucre
  • 500 ml. de nata líquida
  • 2 sobres de quallada
  • Una mica més de sucre per cremar

6 racions

Elaboració

Preparar un motllo o les flameres amb el sucre cremat. Reservar.
Posar en un caçó al foc tots els ingredients i anar remenant fins que arrenqui el bull, retirar del foc i avocar-ho en el motllo.
Deixar a la nevera fins que qualli, jo l'he deixat tota la nit.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4749 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: