Pastis de salmo

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa de motlle
  • Mayonesa 4 cullerades
  • Ketxup 2 cullerades
  • Formatge de untar 1 tarrina
  • Ou dur dos
  • Atun 1 llauna
  • Pebrot escalivat 1 pebrot
  • Salmo fumat.

6 racions

Utensilis

una vandeja de vidre allargada

Elaboració

Farem una salsa am tots els ingredients,
excepte el pa i l'ou dur el reservem, i el salmo fumat tambe.
untem cada llesca de pa am aquesta salsa, i les enganxem
una am l'altra forman un pastis allargat.
quan estiguin totes enganxades
i posem per demunt i a les vores el salmo
i o adornem per sobre am l'ou dur i una mica de pebrot

40min

Notes

o servim am una vandeja de vidre allargada i posem alrededor enciam picat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1363 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Paquita galcera zaragoza diu:
es un plat mol bo, i mol complert.
Marc guirao diu:
Quina cuinera estas feta Paquita!!

Molt bo molt bo!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: