Pastis de salmo
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació:
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa de motlle
- Mayonesa 4 cullerades
- Ketxup 2 cullerades
- Formatge de untar 1 tarrina
- Ou dur dos
- Atun 1 llauna
- Pebrot escalivat 1 pebrot
- Salmo fumat.
6 racions
Utensilis
una vandeja de vidre allargada
Elaboració
Farem una salsa am tots els ingredients,
excepte el pa i l'ou dur el reservem, i el salmo fumat tambe.
untem cada llesca de pa am aquesta salsa, i les enganxem
una am l'altra forman un pastis allargat.
quan estiguin totes enganxades
i posem per demunt i a les vores el salmo
i o adornem per sobre am l'ou dur i una mica de pebrot
40min
Notes
o servim am una vandeja de vidre allargada i posem alrededor enciam picat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


