Arròs al forn amb botifarra i cigrons
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Valencia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150g de botifarra de ceba ecològica
- 400g de cigrons bullits
- 400g d’arròs
- 800ml de caldo de pollastre
- Un poc de pebre roig dolç
- Safrà de bri
- 1 cabeça d’alls
Utensilis
Cassola de fanc.
Elaboració
En una paella sofregim la botifarra trossejada amb els cigrons, uns 2 minuts. Afegim el pebre roig dolç i sofregim uns segons.
A la cassola, fiquem el sofregit, afegim l’arrós i li donem una volta per a barrejar-lo bé.
Afegim el caldo, calent.
Fiquem en el forn, prèviament precalfat, 30 minuts a 200º i 15 minuts a 180º.
Que isca sequet.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3423 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.