Arròs al forn amb botifarra i cigrons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150g de botifarra de ceba ecològica
  • 400g de cigrons bullits
  • 400g d’arròs
  • 800ml de caldo de pollastre
  • Un poc de pebre roig dolç
  • Safrà de bri
  • 1 cabeça d’alls

Utensilis

Cassola de fanc.

Elaboració

En una paella sofregim la botifarra trossejada amb els cigrons, uns 2 minuts. Afegim el pebre roig dolç i sofregim uns segons.
A la cassola, fiquem el sofregit, afegim l’arrós i li donem una volta per a barrejar-lo bé.
Afegim el caldo, calent.
Fiquem en el forn, prèviament precalfat, 30 minuts a 200º i 15 minuts a 180º.
Que isca sequet.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Un clàssic de la cuina valenciana l'arròs al forn.

Magnífica recepta Maria José!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: