Rostit de sèpia, creïlla i ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Alacantí
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400g de sèpia
- 200g de creïlla
- 200g de ceba
- Oli d’oliva
- Vinagre de vi blanc
- Sal
- Julivert
- 4 dents d’all
4 racions
Elaboració
Tallem a rodanxes la ceba i les creïlles.
Fem una picada amb el julivert, les dents d’all, l’oli d’oliva i la sal. Afegim una quantitat generosa de vinagre.
A la rostidora (cassola de fang) fiquem com a base la ceba damunt la sèpia trossejada i damunt la creïlla.
Afegim la picada per damunt, procurant que empape per igual tot el preparat.
Fiquem al forn, prèviament precalfat, uns 30 minuts a 200º.
*Controlem el puntet que voleu donar-li al plat. Si us agrada sucar el caldet amb el pa podeu afegir un poc d’aigua. Que us agrada més sequet, no li fiquem aigua. Teniu en compte que la ceba ja deixa aigua.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2245 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.