Rostit de sèpia, creïlla i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Alacantí
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400g de sèpia
  • 200g de creïlla
  • 200g de ceba
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de vi blanc
  • Sal
  • Julivert
  • 4 dents d’all

4 racions

Elaboració

Tallem a rodanxes la ceba i les creïlles.
Fem una picada amb el julivert, les dents d’all, l’oli d’oliva i la sal. Afegim una quantitat generosa de vinagre.
A la rostidora (cassola de fang) fiquem com a base la ceba damunt la sèpia trossejada i damunt la creïlla.
Afegim la picada per damunt, procurant que empape per igual tot el preparat.
Fiquem al forn, prèviament precalfat, uns 30 minuts a 200º.
*Controlem el puntet que voleu donar-li al plat. Si us agrada sucar el caldet amb el pa podeu afegir un poc d’aigua. Que us agrada més sequet, no li fiquem aigua. Teniu en compte que la ceba ja deixa aigua.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2585 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: