Rostit de sèpia, creïlla i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Alacantí
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400g de sèpia
  • 200g de creïlla
  • 200g de ceba
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de vi blanc
  • Sal
  • Julivert
  • 4 dents d’all

4 racions

Elaboració

Tallem a rodanxes la ceba i les creïlles.
Fem una picada amb el julivert, les dents d’all, l’oli d’oliva i la sal. Afegim una quantitat generosa de vinagre.
A la rostidora (cassola de fang) fiquem com a base la ceba damunt la sèpia trossejada i damunt la creïlla.
Afegim la picada per damunt, procurant que empape per igual tot el preparat.
Fiquem al forn, prèviament precalfat, uns 30 minuts a 200º.
*Controlem el puntet que voleu donar-li al plat. Si us agrada sucar el caldet amb el pa podeu afegir un poc d’aigua. Que us agrada més sequet, no li fiquem aigua. Teniu en compte que la ceba ja deixa aigua.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2511 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: