Devil's Food Cake

Ingredients

  • (motlle 16cm)
  • 9 clares d'ou
  • 70gr de farina
  • 30gr de cacau en pols
  • 200 gr de sucre
  • ¼ cullereta de sal
  • 1 cullereta de bicarbonat
  • 2 culleretes d’extracte de vainilla
  • ½ cullereta de llevat (opcional)

12 racions

Utensilis

Batidora de barilles

Elaboració

1) En un bol posem les clares d'ou, el bicarbonat i la sal i ho barregem a velocitat lenta fins que quedi tot ben integrat.
2) Apugem la velocitat amb l'objectiu d'aconseguir les clares al punt d eneu, quan estiguin a la meitat afegim el sucre a cullerades (1 cullerada cada 10segons aprox.)
3) Després afegim la vainilla i esperem a que quedi ben distribuida.
4) Després afegim la farina i el cacau a cullerades igual que el sucre.
5) Quan ho tinguem tot ben barrejat preparem un motlle amb mantega perquè no se'ns hi enganxi la massa.
6) Evoquem la massa a dins i la posem al forn a 170ºC durant uns 40 minuts aprox.
7) Treiem del forn i quan estigui refredat desenmotllem.
8) Farcim i decorem al gust!

1h 30min

Notes

Queda molt bé farcit amb crema pastissera de veinilla, nata i fruites o ganaché de xocolata.

Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/kpDeNV7v5aA


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

867 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Jacint Solana Palleja diu:
Ma agrada molt


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!