Coca ràpida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Dieta: celíaca
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous
  • 500 g. de farina
  • Anís
  • Ametlla trossejada
  • 500 g. de sucre

6 racions

Elaboració

Les clares dels ous es posen a punt de neu i un cop posades juntes, remenar-les junt amb la farina.
Un cop ja posades remenar-les i fer una massa que seguidament es posarà al forn, quan ja el tindrem a una bona temperatura i així durant mitja hora i els últims deu minuts vigilar que no es cremi de sobre.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1993 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Albert Jové diu:
Un excelent per la coca!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: