Ous sorpresa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 Patates mitjanes
  • 1 rovell d’ou per patata
  • Formatge ratllat
  • Llet
  • Pebre negre
  • Mantega o margarina
  • Oli i sal
  • 1 butifarre negre o de perol

4 racions

Elaboració

Primer de tot, rentem les patates perquè no quedi gens de terra i les posem a bullir amb aigua i sal.
Quan siguin cuites, deixem que es refredin amb el seu suc, és a dir, amb l’aigua amb què han bullit, i les pelem quan siguin fredes.
A continuació, amb una cullera petita fem un forat al centre de la patata sense arribar al fons. La polpa que anem traient la posem en un plat fondo i posem les patates en una plata d’anar al forn. Al forat de cada patata hi posem una rotllana de botifarra i una mica de sal, un raig d’oli(poc) i un rovell d’ou, i un altre rotllana de botifarra.
A la polpa que tenim al plat fondo, hi tirem un raig de llet i fem com si fos un puré. Si ens agrada, hi posem un pols de pebre negre, i amb la forquilla anem aixafant-la fins que quedi un puré molt fi. Amb aquest puré taparem el rovell d’ou procurant que l’ou quedi amagat.
Posem per sobre de totes les patates formatge ratllat i una mica de mantega. Quan tenim el forn calent, ho gratinem uns minuts. Es pot servir fred o calent.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

861 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: