Remanat d'Esparregs Buscants
Categoria:
Altres
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Esparregs
- Ous
- Alls tendres
- Gambetes cuites
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'olive
6 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Tellem el esparregs fins que espugin trencar amb els dits i els posem amb un vol amb remull.
Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'olive posem les gambetes i sison massa grants les tallarem una mica i els i donarem unas quantes voltes per la paella i els i tirarem un pols de pebre negre,mentres tallarem els alls tendres i tambe u tirarem a la paella i quan hauran donad unas quantes voltes i tirarem els esparregs que es vaig fen apocapoc per que nó quedin resegs una miqueta suqusets, mentres agafarem els ous i els dabatarem amb un plat i posarem una mica de sal poca per que els esparregs son una mica frots de guts i tirarem els ous a la paella a on tenim els esparregs horemanaremt tot per que quedi els ous ven cuits i que no s'enganxi per la paella es peró que estigui bo i si comve u podeu rectifica de sal.
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1369 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.