Flam de patates
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor
Ingredients
- 1,5 kg. de patates
- Oli(o llard)
- 1 tall de cansalada
- 100g. de carn picada
- Sal
- Pebre negre
- Nou moscada
- 2 ous
- Llet
- Farina
- 1 culleradeta de llevat
8 racions
Elaboració
Per començar, bullim les patates, a gust de cadascú, amb aigua i sal.
Tot seguit, fem una beixamel amb oli farina, llet, sal.pebre negre i una raspadura de nou moscada.
A banda, fregim la cansalada i la tallem en trossets petits.Passem la carn picada per la paella i batem dos ous.
Finalment,barregem tots els ingredients,les patates pelades i bullides la beixamel, la cansalada, la carn picada i els ous tot ben triturat.
Untem un motlle amb oli i hi aboquem la pasta obtinguda.Ho posem a coure al bany maria durant 30 minuts.
Deixem refredar el flam i el servim adornat, segons el gust de cadascú, amb olives, enciam,
tomáquet,etc.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2322 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.