Flam de patates

Categoria:
Recepta per
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,5 kg. de patates
  • Oli(o llard)
  • 1 tall de cansalada
  • 100g. de carn picada
  • Sal
  • Pebre negre
  • Nou moscada
  • 2 ous
  • Llet
  • Farina
  • 1 culleradeta de llevat

8 racions

Elaboració

Per començar, bullim les patates, a gust de cadascú, amb aigua i sal.
Tot seguit, fem una beixamel amb oli farina, llet, sal.pebre negre i una raspadura de nou moscada.
A banda, fregim la cansalada i la tallem en trossets petits.Passem la carn picada per la paella i batem dos ous.
Finalment,barregem tots els ingredients,les patates pelades i bullides la beixamel, la cansalada, la carn picada i els ous tot ben triturat.
Untem un motlle amb oli i hi aboquem la pasta obtinguda.Ho posem a coure al bany maria durant 30 minuts.
Deixem refredar el flam i el servim adornat, segons el gust de cadascú, amb olives, enciam,
tomáquet,etc.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Antonieta Mediavilla Montfort diu:
M'agrada molt aquest flam de patata.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!