Jafrencs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Xistorra (si es grossa o 2 de petites)
  • 1 Massa de pizza (pot ser comprada o bé fer-la vosaltres)
  • Oli

4 racions

Elaboració

1. Encenem el forn a 180ºC. Posarem un full peer a forn i el posarem a la safata. Tallem la xistorra a troços d'uns 5cm.
2. Agafem la massa de la pizza i l'estirem una mica amb les mans. Agafem un troç de xistorra i l'emboliquem amb la massa, fem un farcellet i els anem col·locant a la safata del forn.
3. Quan tinguem tots els troços embolicats i posats a la safata els pintarem amb una mica d'oli i els enfornarem uns 10 minuts.

30min

Notes

Servir calents.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2628 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: