Ous durs farcits amb xampinyons

Aquest plat jo el serveixo com a primer plat, pero a la llista desplegable no ni-ha aquesta opció. Per aquest motiu he seleccionat aperitiu.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous
  • 100 gr.xampinyons
  • 1 tall de bacó
  • 1 ceba
  • 2 formatgets de porcions
  • 50 gr. de mantega
  • 1 raget de moscatell
  • Sal.

Per fer la beixamel:

  • 250cl. de llet
  • 20 gr. de mantega
  • Nou moscada
  • 30 gr. de formatge rallat

4 racions

Elaboració

Es fan els ous durs, es pelen i es parteixen per la meitat i se separen les clares dels rovells.
A part es fa un sofregit de ceba tallada ben petita amb la mantega, quan es rossa s'hi posa el bacó tallat petit, els xampinyons trinxats i el raget de moscatell.
Quan esta fet el sofregit es barreja amb els rovells d'ou i els formatgets fent una pasta i se n'omplen les clares.
Es posen en una llauna de forn i es cobreixen de beixamel feta amb la farina, la llet, la mantega i la nou moscada, es gratinen al forn amb el formatge rallat.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: