Escamarlans amb mandonguilles mar i muntanya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 gr. de botifarra crua
  • 250 gr. de gambes pelades
  • 750 ml. de fumet
  • 1 sípia de platja d’uns 250 gr.
  • 8 escamarlans grans
  • 400 gr. de cloïsses
  • 1 ou
  • 1 ceba gran
  • 2 tomàquets grans
  • 1 all
  • 2 copes de cava brut
  • Oli d’oliva
  • Farina
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

1.- En una cassola hi possem oli i tirem la ceba a trossets petits, la ofeguem 5m.
2.- Afegim els tomàquets ratllats i la sípia, que haurem netejat, a trossets i
courem tot uns 10m. a foc lent.
3.- Ara hi tirarem les gambes i el fumet calent i ho deixem 10m. més.
4.- Es cola tot i es reserva el suc.
5.- Es passan per la picadora les gambes i les sípies, salpebrem i després barregem
amb la botifarra, l’all i el julivert picats, i l’ou batut.
6.- Farem les mandonguilles, no molt grosses, les passarem per farina i les fregirem.
7.- Posarem el suc, que haviem reservat, a la cassola i quan arrenqui el bull hi
tirarem, per aquest ordre, les mandonguilles, els escamarlans i el cava. Coem 10m.
a foc mig/ràpid amb la cassola destapada.
8.- Ara hi afegirem les cloïsses, taparem, deixarem 5m. més i ja el tenim llest.

1h 40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: