Culleretes de peixos i mariscos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Tarragona
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Diferents peixos i mariscos

Elaboració

Culleretes de Tàrtar de Bacallà:

Bacallà esqueixat ben premsat i oliat ben picat en ganivet amb un bon tall. Empebrar amb pebre blanc. 1 mini cogombret o bé un tall fi, poseu-lo a la cullereta; desprès hi feu una bola del tàrtar i finalment un ramet d’Alfàbrega, que hi dona molt de gust, no obstant si no us hi agrada podeu substituir per julivert.

Culleretes de Tàrtar de Salmó fumat:

Salmó fumat molt picat en un bon ganivet. ¼ part de Ceba crua picada molt petita. 3 Tàperes senceres per cullera, que es posen al baix de la cullereta, damunt una bola de la pasta de salmó. Ratlleu rovell d’ou dur i desprès de pintar en oli la bola ben afinada i provistos d’una cullera de cafè aneu-hi fent caure l’ou ratllat –que van molt bé els coladors xinesos– i l’oli ens ajuda a enganxar l’ou. Per acabar-la es pot posar un tall d’oliva negra.

Cullereta de Cranc Rus o Atlàntic:

Cogombre encurtit molt picat. Tres tàperes per cullera. Es treu el cranc o l’atlàntic de l’envàs i s’escorre de l’aigua. Es posen trossos de carn damunt les taperes tal i com surt de la conserva i es tiren trossets molt petits de cogombret pel damunt.

Salmó fumat a la Crema de Formatge:

Es talla uns triangles de planxa de salmó fumat i s’hi posa un ½ formatget de crema en tall de dalt – baix. si hi posa ben picat una mica d’ou dur i ceba crua. S’embolica amb el salmó i es pot decorar amb una fulla de julivert untada lleugerament amb mantega amb el pols mateix.
Notes.- Les culleretes podeu fer servir les del servei de casa o bé, al mercat o súper en trobareu d’un sol us. Vegeu que avui em explicat culleretes de peix i mariscs, però s’haureu donat conte que la creació es inacabable. Inclòs per aprofitar viandes que sobren de nevera, etc.

30min


Recepta de cuina de Culleretes de peixos i mariscos
Una petita mostra de la recepta !!!
per Salvador Arimany i Minguella
Recepta de cuina de Culleretes de peixos i mariscos
Des de un altre prespectiva !!!
per Salvador Arimany i Minguella

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nani Nolla diu:
Sr. Arimany,
Vostè sí que és un gran cuiner!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: