Truita de patates

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 6 ous
  • 1 ceba
  • Oli i sal

4 racions

Utensilis

paella, plat fondo, plat pla, forquilla

Elaboració

Tallar les patates a quadrets petits junt amb la ceba
Posar la paella al foc amb l'oli i afegir les patates
Coure a foc lent
A part batre els ous
Quan les patates estan el punt tirar l'ou
Coure d'un costat, girar-la i coure-la de l'altre costat

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6915 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pereta diu:
una foto de la truita

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: