Cigrons amb carbassó

Ingredients

  • 1 pot de cigrons cuits
  • 1 ceba gran
  • 5 o 6 alls
  • 3 carabassons
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Pelem la ceba i la tallem a juliana no massa fina i sofregim en una cassola amb oli d'oliva verge uns minuts. Afegim els alls pelats i aixafats. Mentrestant, rentem els carabassons i els tallem a quarts en llargada i a rodanxes ben finetes. Tot seguit, ho afegim a la cassola, posem sal i pebre al gust i deixem coure a foc mitjà que vagi fregint.
Quant ens sembla que està pràcticament cuit afegim els cigrons que hem rentat prèviament. Baixem el foc i ho tapem, tot i que no del tot, i deixem que cogui a foc suau durant uns 20 minuts. D'aquesta manera els cigrons quedaran ben sucosos.
és una recepta senzilla, sana i ràpida que dóna un resultat deliciós. Bon profit a tots!

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: