Galetas de la yaya

Ingredients

  • 300g de farina
  • 200g de mantega
  • 100g de sucre
  • 1 ou
  • Pell de una llimona ratllada
  • Canyella al gust

Elaboració

Es barreja la farina amb la mantega trossejada, si afegeix el sucre i l'ou i la ratlladura de la llimona, es barreja tot fins que la massa tingui una consistència homogenea i compacta.
Es deixa reposar a la nevera durant 45 min.
S'estira la massa amb un rodet i es retalla amb els motllos de diferents formes, es coloquen en una safata per forn i es couen entre 15 a 20 min. a 180-200º depenent del forn.
Bon profit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1267 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ceshe E diu:
oooohhh això té molt bona pinta i sembla molt fàcil! Moltes gràcies! :-)


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!