Encenalls de xocolata amb fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d'ametlles i /o avellanes trencades a trossets petits
  • 200 g de xocolata de cobertura
  • Oli
  • Varilles de fusta

Elaboració

Es fon la xocolata al microones.
Es passa per la paella amb una mica d'oli d'oliva els fruits secs fins que quedin una mica daurats.
Es barreja la xocolata amb els fruits secs.
Es col·loca la barreja sobre paper vegetal fent petites muntanyetes.
S'afegeix una varilla de fusta a cada muntanyeta i cap a la nevera.
Quan estigui solidificats es presenten clavats en un soport com si fossin piruletes.

30min


Recepta de cuina de Encenalls de xocolata amb fruits secs
Piruletes d'encenalls de xocolata amb fruits secs.
per Montserrat Aragó Vidal

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3685 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: