Coca de llardons

Ingredients

  • Làmina de pasta de full
  • 100 g de llardons
  • Sucre

6 racions

Utensilis

Corró

Elaboració

Extendre la làmina molt bé.
Escampar pel damunt sucre.
Repartir els llardons per tota la coca.
Tornar a escampar sucre pel damunt.
Aixafar pel damunt amb el corró, perquè es clavin els llardons,
havent posat previament un paper vegetal entre la coca i el corró.
I ja està llest per posar al forn a 220 º uns 15 min a baixa altura.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Olga, si vas a les meves receptes, podràs veure un altre manera de fer la coca de llardons, que també et pot fer servei. Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: