Conill amb gambes

Categoria:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Conill
  • Gambes
  • Ceba,
  • Sobrassada
  • Llorer
  • Canyella
  • Pebre
  • Sal
  • Oli
  • Aigua

Elaboració

Es fa el conill a trossos i s'amaneix amb sal i pebre.
Es talla la ceba pel llarg, ben fina
En una cassola amb un raig d'oli i un pessic de sal, es fregeix un tall de sobrassada sense pell
quan la sobrassada s'esflori, s'hi posa el conill i es deixa fregir fins que sigui ben ros. Mentre, en una paella amb oli es fregeixen les gambes (o l'altre crustaci), ben ros;
s'hi afegeix la ceba, que també es deixa fer rossa.
Es redueix el foc de la cassola al mínim i s'hi aboca el contingut de la paella. Després, s'hi tira un gotet d'aigua, una fulla de llorer, un tronquet de canyella, un pessic de sal i es tapa.Es deixa ofegar, a foc baix, fins que el conill sigui tou.
Es deixa reposar vint-i-quatre hores abans de tornar-ho a escalfar i servir-ho.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: