Espatlla de xai al forn

Ingredients

  • Una espatlla de xai.
  • Aigua, Sal, Herbes (romaní,llorer,farigola).
  • Tomàquets, cebes, pebrots, patates.
  • Oli, gotet conyac (opcional).

2 racions

Utensilis

Plata de forn, paelles, ganivet.

Elaboració

L'espatlla sencera (sense marcar) la salem, les herbes per damunt i posem la plata al forn. Afegim aigua a la plata. Forn a uns 210°. Només cal vigilar que a la plata resti aigua durant la cocció. Donar-li voltes a l'espatlla. No s'afegeix res més. Gratinar-la.
Mentrestant, tomàquets, cebes, pebrots, patates... seran tallades i fregides a la paella, per separat.
Tot això, al final, s'escamparà per damunt de l'espatlla. Ho deixem una estona gratinant.

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Miquel À. Marina diu:
Per xupar-te els dits
Jordi Vives diu:
Tot un poema i mol facil.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: