Broqueta d'anec amb foie i poma

Ingredients

  • 1 magret d'anec
  • 1 poma
  • 100 gr. Foie fresc
  • mel
  • escates de sal i pebre negre
  • Enciam de colors.

2 racions

Elaboració

Es treu la pell del magret, tallem la carn a daus, fem al mateix amb la poma, i fem 4 daus amb el foie.
Fem las broquetes alternant els daus d'anec i poma.
Al mig de cada broqueta un dau del foie. L'hi posem una mica de pebre a cada broqueta.
En una paella amb una mica d'oli d'oliva daurem les broquetes un minut per totes bandes, afegim una collerada sopera de mel per sobre de las broquetes i deixem un altre minut donanli tombs perque es dori pels dos costats.
Emplatem dos broquetes per cap adornan el plat amb enciam de colors i posem una mica de la salsa que surt de la cocció per sobre del enciam.
Una mica de sal maldon per sobre i un bon vi negra per que baixi.

15min


Recepta de cuina de Broqueta d'anec amb foie i poma

En el cas de la foto, l'anec va acompanyat de fulles de canonics.
per Joan Sarsal Martí

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!