Pa de pessic de marbre

Ingredients

  • 150g xocolata negra
  • 150g de farina
  • 150g de mantega
  • 200g de sucre
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 4 ous

Elaboració

Batre els rovells d'ou amb el sucre, fins obtenir una consistència cremosa; afegir 100 g de mantega reblanida i la farina i el llevat passat per un colador; barrejar-ho tot bé.
Afegir les clares muntades a punt de neu.Separar la barreja en dues parts.
Fondre, al bany maria, la xocolata trossejada amb la resta de la mantega.
Barrejar amb una de les parts. Abocar les dues barreges en un motlle prèviament enfarinat de forma alterna perquè al coures es combinin els dos colors.
Coure el pa de pessic al forn, a 180ºc de temperatura, durant 45 minuts aproximadament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2106 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Rosana hernandez ripoll diu:
Hola Laura, quants ous hi poses?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: