Pastís de marbre

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 iogurt de llimona
  • 2 mides del mateix, de sucre
  • 3 mides del mateix, de farina
  • 50 gr. de mantega tova
  • 4 ous
  • 50 gr. de xocolata en pols sense sucre.
  • Vainilla en pols
  • 1 sobre de llevat en pols

Elaboració

Engegar el forn a 180º.
En un bol batre el iogurt i el sucre. Afegir la mantega i remenar bé. Afegir els ous un a un, sense parar de remenar, fins que quedin incorporats a la massa.
Barrejar la farina, el llevat i una mica de vainilla (al gust). Afegir-ho a la massa i remenar fins que quedi tot ben barrejat.
Untar el motlle amb mantega i enfarinar-lo. Tirar-hi dins la meitat de la massa. A l'altre meitat, afegir la xocolata en pols, Abocar-ho per sobre i amb una forquilla o ganivet, fer que es barregin les dues masses (al tallar-ho, quedarà més bonic).
Posar al forn a 180º, uns 35/40 minuts. Depenent de la forma del motlle, si és més plà, costa menys de coure.

50min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4111 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: