Arros de Jordi (sopa)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues tomaques,una ceba,oli, sal,3oogr.arros ,aigua.

4 racions

Utensilis

una paella,cullera de fusta,passapurés,olla.

Elaboració

Amb una paella es posa una mica d'oli, las tomaques i la ceba tallades i una mica de sal, que estigui ven sofregit amb una olla es posa el passapurés i el sofregit dins es va tirant aigua (queda l aigua rosada amb el gust del sofregit) llavor es posa l'arros es fa bulli uns 15 m. i ja esta una sopa molt bona.

20min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: