Pollastre a la crema

Categoria:
Dificultat: Expert

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 90gs de mantega
  • Sal pebre
  • 250 gs de xampinyons
  • 3 cullerades de farina
  • 1/4l de llet
  • 2dl de nata

4 racions

Utensilis

Una cassola
Un casso un gabinet
Una cullera

Elaboració

Es neteja el pollastre i es trosseja. En una cassola , amb la meitat de la mantega, es posen els trossos de pollastre salpebrats. Es deixa coure asta que sigui torrat;despres s’afegeixen els xampinyons tallats. En un casso es fa una crema amb la resta de la mantega la farina, la llet i la nata. Es posa sal i pebre i mesclar amb al pollastre,deixa coure 15 minuts a foc lent.

1h

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2704 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: