Gelat d'ametlles

Ingredients

  • 3 cullerades de sucre
  • 3 ous
  • 100gr d'ametlles torrades
  • 250gr de nata muntada sense sucre

5 racions

Utensilis

1 morte
1 bol
5 copes

Elaboració

Munta les clares a punt de neu.
En un morter pica les ametlles,pelades.
Barreja les ametlles, el sucre, els rovells,les clares i finalment la nata.
Tot ben remenat de manera suau.
Omple amb aquesta barreja 5 copes i posa-les al congelador fins uns moments
abans de menjar-les

20min

Notes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mª angels diu:
Será molt bó pero ja veig que no podré escoltar la novela perqué la BEPETA fará soroll al trencar les ametlles, endevan i molts ánims, ja m'acomvidarás. vale?
Flora Martinez diu:
Ramona aquest estiu si en fas, sis plau diga'm uns dia abans, aixi pujaré a menjar-ne.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: