"Caramella de carne y verduras" con salsa de cebolla caramelizada y frutos secos

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ingredientes
  • Para 2-3 personas
  • 300 gr. de Caramella de carne y verduras
  • Salsa
  • 4-5 nueces
  • 15-20 piñones
  • 1 castaña
  • 1 c/s de Cebolla caramelizada
  • 150 nata líquida
  • Queso parmesano
  • Leche (opcional)
  • Sal/Pimienta

2 racions

Elaboració

Preparamos la salsa, poniendo una nuez de mantequilla en una sartén junto los frutos secos picados. Los doramos, removiendo para que no se quemen. Reservamos.
En la misma sartén, ponemos la cebolla caramelizada y la nata líquida, dejamos unos minutos para que espese la salsa (si queda muy espesa, la podéis aligerar añadiendo un poco de leche) salpimentamos y reservamos.
Cocemos la pasta, hirviéndola en abundante agua con sal, cuando haya empezado e hervir, añadimos la pasta y dejamos cocer 4-5 min.
Escurrimos con una espumadera, ponemos la salsa en el fondo del plato, la pasta y los frutos secos por encima. Rallamos un poco de queso parmesano.
NOTAS: Siempre tengo hecha cebolla caramelizada, ya que en un momento, tenemos una deliciosa salsa tanto para pasta, como carnes....

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: