Sardines a la brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 quilos de sardines ben fresques
  • Sal
  • Oli d'oliva extra verge de Riudoms
  • Pa de pagès

4 racions

Elaboració

Prepareu primer de tot un bon foc. Deixeu que faci unes brases ben ufanoses.
Agafeu les sardines i tal com vénen del mar, sense netejar-les ni escatarles, saleu-les i poseu-les entre mig de les graelles.
Deixeu-les un parell de minuts per una banda. gireu-les i deixeu-les coure una estoneta més i ja les podeu treure.
Mentrestant feu també unes torrades de pa.
Poseu les sardines al plat i amaniu-les amb un bon raig d'oli d'oliva extra verge, i acompanyeu-les amb les torrades de pa de pagès i un bon porró de vi o cava ben fresquet.

4min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: