Rap a la marinera

Categoria:

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 rap a trossos
  • 1 ou dur
  • 6 nous
  • 1 copa de conyac
  • 1 cullerada de farina
  • 30 g d'ametlles trossos
  • E llesques de pa
  • 4 grans d'alls escalivats
  • 1 cullerada de pebre vermell, julivert i sal
  • 300 g d'almejes

4 racions

ElaboraciĂł

1. Enfarinar el rap i fregir-lo.
2. Amb l'oli que ha quedat, posar-hi tots els ingredients picats i fer un sofrexit.
3. A continuaciĂł, posar-hi aigua o brou de peix i que bulli una miqueta.
4. Després, afegir-hi el rap i les almejes.

30min


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Rap a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

2060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
MÂȘCarme mÂŽencanta la teva recepte de rap. NomĂ©s et volia fer un comentari, has provat mai de fer servir el fetge del rap per fer el sofregit o una picada?,tÂŽasseguro que Ă©s un exit total, sobretot en plats de rap que porten picada, i en sofregit tambĂ© et quedaria de perlas.PerĂČ una cosa quedi clara, cada maestrillo su librillo. Felicitats per la recepta, mÂŽencantan las de peix.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!