Rap a la marinera

Ingredients

  • 1 rap a trossos
  • 1 ou dur
  • 6 nous
  • 1 copa de conyac
  • 1 cullerada de farina
  • 30 g d'ametlles trossos
  • E llesques de pa
  • 4 grans d'alls escalivats
  • 1 cullerada de pebre vermell, julivert i sal
  • 300 g d'almejes

4 racions

Elaboració

1. Enfarinar el rap i fregir-lo.
2. Amb l'oli que ha quedat, posar-hi tots els ingredients picats i fer un sofrexit.
3. A continuació, posar-hi aigua o brou de peix i que bulli una miqueta.
4. Després, afegir-hi el rap i les almejes.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
MªCarme m´encanta la teva recepte de rap. Només et volia fer un comentari, has provat mai de fer servir el fetge del rap per fer el sofregit o una picada?,t´asseguro que és un exit total, sobretot en plats de rap que porten picada, i en sofregit també et quedaria de perlas.Però una cosa quedi clara, cada maestrillo su librillo. Felicitats per la recepta, m´encantan las de peix.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: