Plum cake d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 180 gr de farina
  • 3 ous
  • 200 gr d'espinacs frescos (congelats també van bé)
  • 1/2 de nata líquida
  • 80 gr de formatge ratllat
  • 2 culleretes de llevat químic (Royal)
  • 2 cullerades d'oli
  • Mantega
  • Sal i pebre

8 racions

Elaboració

Pas 1-
Si els espinacs són frescos s'han de rentar bé i tallar les fulles amb la mà i sofregir a la paella fins que no quedi l'aigua.
Si els espinacs són congelats, col•locar-los directament a la paella, sofregiu fins que no quedi l'aigua.
Reservar perquè ens faran falta més endavant hi han d'estar freds.
Pas 2-
El llevat el barregem amb la farina i per anar bé quan farem la barreja amb tots els ingredients la passarem pel tamís. En un bol hi posarem els ous, l'oli, sal, el pebre i anirem posant la farina , poc a poc barregem amb barilles per a que no quedin grumolls, posem el formatge i per últim els espinacs totalment freds
Pas 3-
Agafem un motlle d’estil plum cake a les parets hi posem mantega, per poder-lo desemmotllar millor al estar fred i aboquem tota la barreja dels espinacs. Posem al forn entre 30 o 35 minuts a 180º IMPORTANT no obrir el forn sobre tot al principi, així el plum cake queda molt bufat.
Bon profit!!

45min

Notes

Es pot menjar tebi però fred ( no de nevera) és molt bo per acompanyar o portar dinar de càmping!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1262 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Carmen vives diu:
M'agrada aquesta recepta tinc ganes de provar-la.
Carmen vives diu:
M'agrada aquesta recepta tinc ganes de provar-la.
Ester Collado diu:
Hola Carme!
t'asseguro que es super fàcil de fer i queda molt bé!! ja em diràs alguna cosa .
Gràcies per llegir-me
salut!
Ester


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!