Galetes d'arrós

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 tassa d'arrós
  • 1 tassa i 1/2 d'aigua
  • 1 cullereta de sal
  • Opcional: Xocolata

12 racions

Elaboració

1) Posem en una olla l'aigua, l'arrós i la sal a foc alt
2) Quan comenci a bullir baixem la potència a foc lent i tapem l'olla
3) Deixem reposar així fins que l'arrós estigui enganxós (45-60min)
4) Preparem una plata amb paper de forn i posem l'arrós en una capa fina, en forma de galeta o tot junt per partir-les després
5) Posem al forn a 200ºC durant 50-60min fins que quedin cruixents i daurades
6) Ja estan llestes o podem posar-hi una fina capa de xocolata per sobre!

2h

Notes

Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/nXL8vCOHpSQ


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3753 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: