Pancakes a l'estil americà

Ingredients

Ingredients:

  • 3 ous mitjans
  • 115gr de farina
  • 140ml de llet
  • 1 cullereta de llevat
  • 1 pessic de sal

Estris:

  • 2 bols
  • 1 paella
  • 1 vareta
  • 1 llengua de gat

8 racions

Utensilis

- 2 bols
- 1 paella
- 1 vareta
- 1 llengua de gat

Elaboració

1) Separar el rovell de les clares en 2 vols separats.
2) Afegir al bol dels rovells la farina, la llet i el llevat i barrejar fins que tot quedi ben inegrat.
3) Posar un pessic de sal a les clares i batir-ho fins que quedin al punt de neu.
4) Afegir les clares a la resta de la barreja i amb una llengua de gat barrejar-ho tot, fent moviments suaus i circulars. Ha de quedar una barreja ben homogènia.
6) Escafar una paella a foc lent i quan estigui calenta hi podem anar afegint la barreja (la mida de cada pancake és la d'una cullera per prendre com es veu al vídeo).
7) Abans de girar el pancake podm afegir-hi ingredients com xips de xocolata, fruites, etc. Sabrem quan es pot girar perquè veurem que surten bombolles a la superfície i que els voltants del pancake s'enrrosseixen.
8) Repetir fins a haver utilitzat tota la barreja.
9) Decorar o afegir els ingredients que més ens vinguin de gust als nostres pancakes.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3087 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Berta Muntadas diu:
VIDEO-RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=zQKsCDy6eoY

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: