Ametlles garrapinyades

Ingredients

  • 1 tassa d'ametlles
  • 3/4 de tassa de sucre
  • 3/4 de tassa d'aigua
  • 1 rajolí d'anís

4 racions

Elaboració

Agafar una paella i abocar-hi tots els ingredients, a foc mitjà. Anar remenant, amb una cullera de fusta.
Quan comencen a espetegar, treure la paella del foc.
Cal continuar remenant, fins que el sucre és solidica.
Posar a foc baix, tot remenant fins que el sucre brilli.
Abocar sobre el marbre. Quan ja siguin fredes, envasar-les enb un pot de vidre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Teresa Albert Jové diu:
Les ametlles estaven molt bones.
He pres nota
Jordi Bosch Negre diu:
Jo prometo que provarè de fer aquestes ametlles, m´encanten però no he provat mai de ferne, ho faré.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: