Carn "Richada"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400gr de carn de vedella neta sense greixos ni nervis
  • 3 patates
  • 1 cap d'all
  • 1/2 kg ceba
  • Farina
  • Vi albariño
  • Fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre vermell de la Vera dolça i picant.

2 racions

Elaboració

Trossegem la carn a tires petites de 2 cm d'ample, salem i enfarinem. Tallem les patates també a tires per fregir.
Utilitzarem dues paelles, una amb abundant oli per fregir les patates i una altra amb un raig d'oli per cuinar la carn.
Comencem fregint les patates en l'oli calent, quan estigui tot fregit retirem a un plat amb paper absorbent per eliminar l'excés d'oli i salem al gust.
A l'altra paella posem una mica d'oli d'oliva i quan estigui ben calent sofregim lleugerament l'all ben picat i tirem els trossos de carn daurant-los per ambdós costats.
Quan la carn estigui mig feta baixem el foc i tirem la ceba tallada en juliana, la deixem coure 2 minuts i afegim un got de vi blanc albariño, lliguem bé els ingredients i després empolvorem amb pebre vermell combinant dolç i picant, remenem fins que la carn estigui al punt i aconseguir que espesseixi la salsa.
Per servir col·loquem primer les patates hi ha sobre la carn amb el suc perquè les patates l'absorbeixin.

45min


Recepta de cuina de Carn "Richada"

Rinxada

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: